24 september 2009

kiss my butt

vilken dag. grät innan frukost, spexade innan lunch, hade krissamtal klockan tolv, sprang på min gamla stora kärlek klockan ett (utklädd), spottade i nävarna och strök bak öronen på eftermiddagen och cyklade hem från svt halv sju med en övervägande positiv känsla i kroppen.
nu är jag trött och kaxig. jag säger:
kyss mig där bak


/W

2 Comments:

Blogger wendela said...

hej wendela hur mår du?
jo bra tack. är lite packad just nu bara. eller toppad som man sa förr. har sjungit karaeoke (jag vet inte hur det stavas) ikväll på deep med frallan och anders. det var kul men pinsamt. anders sjöng big in japan jättebra. succé. folk klappade händerna och kom in från andra rum. sen skulle frall sjunga dansa i neon och jag lovade att följa med som stöd. men när vi väl kom upp kunde dom inte spela den så frallan fick välja en annan låt från listan "schlager". publiken skrek främling så det blev den. jag fick en mick trots att jag skakade frenetiskt på huvudet. å, så pinit. jag dansade och log men sjöng med micken vid magen. men det var en jävligt trevlig kväll. frallans sista i malmö. har bara träffat anders en gång innan. vilken historia han har. jesus. om jag kunde krama hans förflutna hade jag gjort det hårt och länge. som på film. känslosamt. men vad hjälper det. nu ska jag sova och längta efter jonte som kommer imorgon. min karriär går åt helvete men mitt sociala liv är rikt och fyllt av kärlek. tur man har. kyss till alla.

5:15 fm  
Anonymous Anonym said...

Wendela!

Hur är det egentligen? är karriären så viktig?

Kan du nöjda dig med att få ihop nog pengar till hyra och till mat?

Då kanske det räcker med det för att fortsätta att ha ett underbart liv med dina vänner.

Jag har ett ganska uselt liv rent karriärmässigt men jag lever över mina förväntningar med mina komipsar på min fritid, det kanske är något du ska övervväga?

Jag älskar dig som du är, och jag går med dig till stjärnorna, men för att följa med och må bra ska du kanske inte fokusera för mycket på karriären... Jag älskar dig som du är, och håller dig över allt annat... men tänkt på den den där karriär saken, det kanske inte är allt.

du och jag mot stjärnorna.. Wendela, jag älskar dig.... och du vet inte vem jag är!.. tänk på det!

12:12 fm  

Skicka en kommentar

<< Home