01 juli 2006

HEJ ALLA

Det är en bloggfattig sommar i år. Sorry om nån bryr sig. Jag tar hand om barn i skogen utanför Hässleholm hela dagarna och när jag då och då kommer hem till malmö är jag trött som en riktigt trött människa. Då måste jag sova. Då kan jag inte skriva. När jag sen vaknar måste jag träffa trevliga människor och dricka sprit och sen är tiden slut. Då åker jag tillbaka till skogen. Så ser min sommar ut. Hur ser din sommar ut? Skriv och berätta!

hejdå, men först en rolig syn:

liten röd bil står parkerad mitt i Lund. I den sitter två pensionärer och dricker kaffe ur en termos. På sidan av bilen har någon sprayat: GUBBFITTA och ritat ett hakkors. Pensionärerna tar en syltkaka till kaffet och snackar lite om att det börjar mulna. Och vad bevisar detta? jo att LIVET ÄR KNÄPPT!

hejs din svejs

/Wendela

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

TT vägrade rapportera om att hakkors målade på plakat bredvid Israels flagga använts vid demonstrationerna i Malmö i torsdags 20 juli, trots att överåklagare Alhem sagt att det var brott. TT försökte lura mig med att om det hände igen vid dagens demonstrationer lördag 22 juli, så skulle de ta med att det skett två gånger och försäkrade mig att TT bevakade allt. Av den nedersta länken syns att TT återigen utelämnat om hakkors i demonstrationståget. Polisen har två olika dagar sagt att de ej sett det, Sveriges Television som filmade vill inte berätta om det och Ekot vill inte ta med uppgiften.

Ska vi behöva acceptera att islamistiska demonstrationer i Sverige, av polis och riksmedier tillåts använda hakkors från den nazistiska ideologin som våra förfäder bekämpade för 60 år sedan?

Varför vågar Sydsvenskan skriva om det, men inte riksmedier?

http://sydsvenskan.se/malmo/article173441.ece

http://sydsvenskan.se/malmo/article173610.ece

http://sydsvenskan.se/malmo/article173775.ece

TT-artikel:
http://sydsvenskan.se/sverige/article173773

11:03 em  
Blogger Natalie said...

haha! den såg jag igår! sjukt att den är kvar... måla om bilen?

11:13 em  
Anonymous Anonym said...

Jag-vet-vem-som-mördade-Olof-Palme-mannen, eller han me skylten och hans fru va dedär! Pensionärerna i bilen alltså.

3:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home