10 februari 2007

parkernas stad

Åh, jag är HEMMA! Tog tåget igår trots att det kostade för mycket och trots att jag egentligen borde vara kvar i sthlm och repa. Men jag bara; fuck this nu drar jag. Var tvungen tvungen att få landa, känna fast mark under fötterna. Idag känns det som att jag fyller år. Jag är pirrigt glad. Måste ut i solen och håva in presenter!

tjohoo,

wendela la land

5 Comments:

Blogger Dirk Diggler said...

Hemma är där inspirationen bor. Om en månad hoppas jag att jag ser dig i just Sth. På scen alltså. Samla ordentligt med kraft nu när du är hemma.

8:48 em  
Anonymous Anonym said...

åh. du borde verkligen vart med på melodifestivalen igår också. du är SÅ wonderful. men visst är det skönt att vara hemma i parkernas stad, det förstår jag att du vill. malmö is the shit.

5:27 em  
Anonymous Anonym said...

Tjena igen!

Glömde helt bort att jag skrivit i din blogg för några månader sen och tänkte jag skulle titta tillbaka, och OJ så mycket det var skrivet här!

För att svara på dina frågor (citerar dem här för att fräscha upp ditt minne):

va kul att du hörde av dig! hur såg du ut 94? om du är den jag tror hade du lockigt blont hår. är det rätt? sysslar du fortfarande med cisv? hoppas allt är bra!

Nej, det är inte rätt att jag hade lockigt blont hår. Det har jag aldrig haft. Blont när jag var liten förvisso, men inte så mycket längre. Tja, det är svårt att beskriva hur jag såg ut då - ganska normal tror jag. Har tyvärr inte några gamla foton inscannade från den tiden, min hittar jag några så ska jag visa dig. Har förresten för mig att du var med på det lägret då jag och Mats (en annan ledare) skrev om låten Love is all around till svenska och sjöng för alla. Oerhört vackert! Det var den första av en lång rad av sjuka låtar som han och jag skrev tillsammans. Vi spelade till och med in en skiva. EN skiva, alltså. Och den har Mats. Men, men... CISV håller jag fortfarande på med lite då och då. Det är alltid kul att komma ut i världen och träffa nya människor.

Även om du kanske själv inte tyckte att ditt framförande i Jönköping var helt topp så tyckte jag åtminstone att det var skitbra! En radioreklamkille som sitter bredvid mig på kontoret sa att "den där Filippa var ju helt otroligt rolig". Jag introducerade honom, och alla andra runt omkring mig till dina framträdanden i Robins och Meningen med allt, och de tyckte du var helt enkelt genialisk. Stora eloger från mig och mina arbetskamrater till dig!

Ser fram emot att se dig på teve igen, som dig själv, som polis, som Filippa, eller som någon helt annan.

Oj, blev långt det här, så jag får väl sluta nu.

Ha det underbart! Nu ska jag ut och gå i en av alla våra parker. Kallt, men skönt...
Jesper

1:30 em  
Anonymous Anonym said...

tillägg

Kom visst på att jag ju har bilder i alla fall. Alla vi fyra på bilderna (jag, Jens (kallades Snejs), Oskar (kallades Ålle) och Mats) var ledare på något/några läger som du var med på vill jag minnas.

Jag med min favoritdryck, med lite mindre hår än vad jag hade förr.
Mats med sin favoritdryck, med lite mindre hår än vad han hade förr.
Ålle (vänster) och Snejs (höger) (Ålle hade axellångt hår förr och Snejs hade nog någon liten skäggmoj på hakan)

3:33 em  
Anonymous Anonym said...

bra start

10:34 em  

Skicka en kommentar

<< Home