15 april 2007

lite om life

är i sthlm igen, vi dimper ner här lite då och då. har haft en underbar helg. hade en heldag med mister magnusson igår, vi var i skärgården och sålde hans båt. sol, hav, båt, natur, kändis. kul! det kändes som om jag vunnit en tävling där priset var "en dag med peter magnusson". på kvällen gick många jag tycker om till debaser och såg the blow. jag blev blixtförälskad. det var en vitklädd androgyn tjej som sjöng och dansade och mimade och berättade historien bakom varje låts uppkomst. när konserten var slut ville jag bara kräkas och börja om mitt liv. allt jag gör blir meningslöst jämfört med det hon ger världen. sen blev jag mitt-i-prick-full. jag älskade livet, kunde inte stå still inte sluta prata inte sluta skratta inte sluta dansa inte sluta älska allt. det var så jävla jävla kul.
har ångest över kommande filippa-grejer i robins. folk kommer att bli besvikna. det är det värsta ordet jag vet: besviken. "Jag är besviken på dig, Sissela". UUUUHH.

nu ut i solen på söder

Puss!

12 april 2007

some stuff

hi.
jag köpte så jävla mycket kläder idag men jag skäms inte för de var second hand och kostade nästan inget. dagen innan hade jag köpt ett par jeans för en astronomisk summa som jag inte kan stå för. ska lämna tillbaka dom imorgon. alltså: kvantitet går före överpris. men fatta en säck kläder kostade minde än ETT par jeans. stört ju. är så glad för mina nya plagg, drack lite vin med k och e ikväll på tempo helt klädd i bättre begagnat.
ska rangordna mina köp.
mest boring: mjukisbyxa avsedd för motion
coolast: silvrig stickad topp
minst jag: nitskärp
mest jag: blå sickad tjocktröja
turnépraktiskt: vinterjacka mot norrlands köld
lätt finast: blommig scarfs
kanske det fulaste ordet av alla: scarfs
resten av fynden får ingen placering på listan pga lathet.

såg robins. tyckte det var kul när jag trummade. resten var ok men för orepat.
badade i öresund i dag med mor. det var fint. kallbad gör en snäll. tittade lite efter den röda hajen som tydligen bor i detta hav men den var nog borta vid helsingborgskusten just då. såg däremot en död anka guppa omkring ganska nära där jag nyss doppat min ångande heta kropp. not so nice.

ät gärna en macka med majonäs, ägg, anjovis och lime. det är svingott.

godnatt!

11 april 2007

skånsk cp-humor coming at ya

gabang, she's back!
är egentligen alldeles för trött för att skriva men skulden mot bloggen gör mig sömnlös. yra beskriver mitt liv. och att det håller på att ta livet av mig, mitt liv alltså. lever ju som en madman. igår spelade vi in första robinsavsnittet. jag var dålig. har helt tappat humorn med filippa bark. vet inte vad jag håller på med, sätter på mig glasögonen och imiterar mig själv när jag är Filippa. fattar nån vad jag menar? men alltså jag orkar inte bry mig som jag brukade. det har blivit ett kneg, är Filippa nio till fem och nitton till tjugotvå så vem kan klandra mig? men vad kul det var att träffa robins gäster! Bert karlsson och peter magnusson. det var kanske inte så jävla big att träffa bert. tycker inte om att han får så mycket utrymme. men peter magnusson var underbar. vi gick till brogatan efter premiären och sen till etagé och jag drack säkert ett tjog öl. men lycka! på något fint och mystiskt sätt klickade jag och p.
jag grämer mig lite över en grej. igår i programmet hade jag förberett varsin fråga till peter och bert. men Robin glömde mig när det var berts tur. Filippas fråga var: "hur ofta gråter du dig till sömns?" hade så gärna velat fråga bert karlsson det.

shit manhattan. måste sova nu. har ätit godis till kvällsmat. en påskhare, en påse gott och blandat och en ask zoo. påskharen var förutsägbart äcklig. jag vill ha semester men det får jag inte. e.k har kanske en rolig tv-grej på gång. hade möte idag med två producenter. så sjuk känsla att sitta svinbakis på ett fik och höra två snubbar med makt och inflytande vilja göra tv av vår halvtaskiga pilot. men fett! dom gör ju rätt som promotar oss, vi är "ett roligt gäng".

glad pisk. smisk påsk.

wendelove