07 november 2006

ganska tråkigt men väldigt sant

hej ni. jag var i huvestan i helgen, mycket kul förutom att jag spräckte min budget på en thai-buffé. var skithungrig och började äta utan att kolla prislappen. det kostade tvåhundra. det värsta var att allt var svinstarkt så man smakade inte maten, kunde lika gärna ätit gröt. som straff för den dyra maten åt en i vårt sällskap upp de exotiska blommorna på bordet. sen gick vi ut i slask-stockholm och försökte hitta tillbaka till varandra (hängde med kompisar från förr). Det var fint. Jag lyssnade och berättade och påmindes om att jag är centrum i universum, precis som du.
igår var jag på konsert på kb. ed harcourt spelade men jag gick dit för att en som ska vara med i Jam Allstars (föreställningen som jag ska medverka i) var förband. hon sjöng och spelade ljuvligt vackert. sen började en mullig amerikan spela. han snackade roligt mellan låtarna men musiken var dötråkig. jag trodde att det var han som var ed harcourt och tyckte alla som var där hade dålig smak men little did i know för han var visst också förband. tillslut (efter typ två timmar) kom ed. han var bra! och engelsman. och liten i kroppen. men jättefin röst.

nu ska jag ta mig ett dopp i badkaret.

tjyss

wendela

01 november 2006

I hate the sky

hej, ny dag är nu kväll, slut snart ny dag.

jo jag kom på hur coolt det är att förklaringen till varför vi heter einsteins kvinnor kommit nu, tre år efter namnets uppkomst. många har undrat varför vi heter så konstigt och vi har inte kunnat svara men nu vet vi.
om man översätter vår kvarett till kändisar blir vi
tre kvinnor och
albert einstein
= einsteins kvinnor
sant!
jag älskar verkligheten.

idag har jag vistats utomhus orimligt mycket. hela dagen har handlat om skräck-vädret och jag menar allvar när jag kräver undantagstillstånd för dagar som denna. upphäv alla plikter, skydda kvinnor och barn (med hjälp av te och kakor) och om någon stackare ändå måste ut och bli piskad i ansiktet av snö-is borde han/hon få fet ersättning från brottsofferfonden.

javel
farvel

dåligt väder kan suga min kuk

moget

hej jag är full and i love myself och jag kan återigen skriva! min tillfälliga analfabetism har släppt och ersatts av fumlighet vid tangentbordet. hopps i dopps. idag hörde jag ett skämt på oslipat: jag är rädd för så mycke, rädd att få adhd till exempel. så jag äter amfetamin i förebyggande syfte. ganska kul kan jag nog ändå tycka. som att.. jag vet inte. borde kanske kommit på nåt men jag är inte ståuppare jag roar folk med lyteskomik. och det går inte att skriva. ha! jagser skitroligt ut just nu, är ballögd och halt, nä passgångare och jag har byxor på huvet. ha! jag dör av mig själv.
igår ringde dom och ville att jag skulle spela huvudrollen i nästa års julkalender. jag sa: vänta. sen klöste jag något en lång stund sen sa jag: jag kan inte.är upptagen. ska spela tejatår i sverige hela våren. sorry men kul att ni ringde. kul att ni håller på. lycka till i framtiden.
varför måste allt hända samtifditgt? sa jag att jag kunde stava? jag höll ljugekors.

nä ni.
det roligaste sen sist är www.myheritage.com man lägger upp ett foto av sig själv som analyseras och sen får man veta vilken kändis man liknar. Jag = ally mcbeal! en vimsig anorektiker! glädje är för otillräckligt, eufori är känslan som jag numera campar i. Det ballaste är dock resultatet av min humorgrupp enisteins kvinnor. vi är två killar två tjejer. simon blev nån kvinnlig supermodell, emma blev en asiat, jag blev ally och jesper blev självaste albert einstein. ball ja! balja!
nä nu ni,
sova sova sova säng säng säng
kärlek i form av sås till alla som känner sig som kolhydraten i maten


off

Wendelala land